facebook_pixel Prevista

Project Details

  • akiva image
  • akiva image
  • akiva image
  • akiva image

We were contacted by Prevista, a company with 30 employees, based in a Warehouse in North London, to refurbish their offices and rearrange the space.

The image of the company was dated and we were asked to give a fresh touch to the entire space, which was 130sm. The existing layout was an amount of closed rooms, small spaces, storage left in the offices without proper order. The company was also about to re-launch its brand, colours and website, so the client wanted us to create a space to reflect the new company brand.

The goal was to open and refresh the space, to add colour and bring the office to life!

We initially focused on the practical point of view, because the main challenge was to fit everyone in the space without the staff being too close to each other.

We decided to use some clever design storage ideas to divide the clutter of desks, in order to leave the space open, but making them work as separators.

We removed all of the walls, because the main structure was made by pillars, and we painted the pillars in the colours of the logo.

We chose white furniture, to contrast with the dark carpet, and colourful soft furniture for the relaxing area.

The result is an airy, fresh looking, tidy and practical space, which communicates the image of a young and dynamic company. Which is exactly what we set out to obtain.

Request Free Consultation

To arrange a private appointment, or schedule a time to chat and discuss projects please contact AKIVA Projects

four-badges

Get in touch with us today

Whatever your vision, be it contemporary or classic, put your trust in Akiva Projects to bring your transformation to life.
If you would like to share your ideas with our highly talented and experienced design team, then just click
below and we can start the creative process together.

Request A free consultation

Check out Over 30 Reviews on our Houzz Pro ProfileAkiva trust-logo

Newsletter Sign Up